opc_loader

Menu

Jaaps Parel 20kg 20mm

Artikelnr: JP20
85,00 75,00
U bespaart: 12%
Voorraad:
96 items

Tekst gekregen Van Jhonny en Peter van de Boilieman.

Zoals vaak in het leven wat goed is duurt altijd te kort. Jaap wij zijn blij dat we samen met je te hebben mogen werken en genieten.

Vissen is een gezellige bijeenkomst en het vertellen van sterke verhalen over de vangst. Dit stond bij de Boilieman Hoog in het vaandel. Om deze reden hebben ze ook altijd graag met een vrijwilliger gewerkt die er op toe ziet als wij niet de tijd hebben voor een kop koffie  je dit krijgt en je verhaal kunt doen. Ook gebruikten ze deze tijden om klanten te helpen met advies over knopen(of voordoen) en wat dan ook. Ik hoef u ook niet te vertellen dat ze zeer verheugd waren dat toen wij verhuisde naar Vught een goede bekende en vaste klant van ons kwam vragen om deze dankbare taak uit te oefenen. zoals af en toe in het leven kom je mensen tegen waar een half woord genoeg is. Wat een genot was het om te werken met onze Jaap grote stoere man met een hart van goud. Ik durf te stellen dat als wij een kilo zelf verpakken of eens mis pakken wij nog aan hem denken. Nooit kwamen wij een kilo te kort en Jaap wilde zijn eigen vakantie gaan aanpassen aan die van John en Peter zodat wij nooit alleen stonden hier. Toen wij dit echt niet wilde maakte hij zoveel voorraad dat we zeker 3 maanden vooruit konden. Sateetje zal nooit meer hetzelfde zijn wat kon deze man die maken en koken echt ongelofelijk. De gesprekken en belevingen voor het pand zullen ons altijd bij blijven. Welke Handhaver (wat nogal regelmatig gebeurde)wij weer op de stoep kregen Jaap zat meestal op zijn stoel buiten met een peukje en koffie en werd steenvast aangesproken. Dit terwijl Jaap echt geen lange pauzes nam of veel daar zat. Jaap was De magneet die dit aantrok en de gave had deze gesprekken te voeren. Wij konden genieten van hoe hij gesprek met deze mensen aanging. Dit ook steenvast omdat er gewoonweg ook geen overlast was. Als het gesprek dan eigenlijk altijd vastliep vroeg de betreffende Ambtenaar wie hij gesproken had en vertelde hij Vol trots Jaap Bottema Vrijwilliger bij de Boilieman. 

Jaap Had vele passies waaronder Zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen,  koken en vissen. Deze passies probeerde hij vaak te verenigingen in zijn vistrips naar frankrijk. Waar Jaap meerdere malen per jaar naar toe trok. Ja Jaap was een verwoed visser en aangezien Jaap geboren getogen op het water is en een zeer groot deel van zijn leven op of rond het water heet doorgebracht durven wij wel te stellen dat hij ook wel wist wat hij deed. De boilie die wij ook met zijn naam willen vereren bevatten dus ook buiten basismix ook twee karpermagneten te weten Hennep en men kan de pellets gewoon in de boilie zien zitten.

Om zijn visgedachte niet te laten vervliegen willen wij Jaap graag eren Met Jaaps Parel. Een Bol waar Jaap graag mee viste delen wij graag met U.

Alternatieve artikelen voor Jaaps Parel 20kg 20mm

Laatst bekeken items
85,00 75,00