opc_loader

Menu

Retourneren van een pakket

Na een online aankoop geldt er een wettelijke termijn van 14 dagen waarbinnen de zichttermijn actief is, binnen deze termijn moet de consument melding maken van retour via info@tacklestunter.nl  Na deze melding krijgt de consument nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te zenden. De kosten voor een retourzending zijn voor uw eigen rekening. Deze worden enkel door ons vergoed wanneer wij een foutief product, of een kapot/beschadigd product hebben verzonden. U ontvangt indien mogelijk dan een retour sticker per e-mail.

 

Indien u een product retour wenst te zenden bent u hiervoor dus vrij in keuze van de pakketdienst.

LET OP! U dient ten alle tijden zelf zorg te dragen voor de track & trace informatie. Indien een retour zending vermist raakt, is tacklestunter.nl niet aansprakelijk.

 

Bij het retour zenden van uw product(en) is het belangrijk dat u een notitie bijvoegt waarop uw ordernummer staat. Deze is te vinden in de bevestiging email van uw bestelling. Daarnaast vragen wij u om duidelijk aan te geven wat u wenst te doen met de retour zending. Geld retour, of wellicht ruilen voor een ander product of maat. 

Indien we u het juiste product hebben toegezonden, worden de door ons gemaakte verzendkosten niet vergoed. De verzendkosten van € 7,50 zullen dan in mindering worden gebracht in onze retourbetaling!

 

Retouradres:

Tacklestunter

Rozenstraat 13

5261VJ  Vught