opc_loader

Menu

Gripz Straight Point Hooks

Artikelnr: PS1220 / F25

Na uitgebreid onderzoek, waarbij de beperkingen van zowel weerhaak als weerhaakloos werden onderzocht, was er duidelijk behoefte aan verbetering, wat resulteerde in dit radicale ontwerp dat de grenzen overschrijdt tussen wat we hadden en wat we nu hebben.

Gemaakt van hoogwaardig Japans draad, is de belangrijkste verbetering de introductie van een reeks minuscule horizontale groeven aan de binnenkant van de speciaal ontworpen pijlpuntvormige haakpunt, waar historisch gezien de weerhaak zou zijn geweest. Deze groeven zorgen ervoor dat de haak stevig in de bek van de vis blijft zitten wanneer er druk wordt uitgeoefend, omdat het vlees in de groeven drukt, wat resulteert in een stevige haakzetting zonder slippen. Zodra de druk wordt verwijderd, keert de haak terug naar een weerhaakloze vorm, wat zorgt voor eenvoudige en veilige verwijdering. Eenvoudig maar zeer effectief.

Niemand kan ontkennen dat dit een serieuze en oprechte ontwikkeling is binnen de haaksector en een die de sport zal transformeren en echt voordelen zal toevoegen voor zowel vissers, vissen als visserijen. De duidelijke voordelen van GRIPZ-haken zijn gemakkelijk te waarderen bij het overwegen van haakverschuiving, visverlies via weerhaakloze patronen, schade bij het verwijderen van de haak en achtergebleven rigs bij weerhaakpatronen.

Ons nieuwe patroon; Straight Point, is zoals de naam al doet vermoeden, een rechte punt die de visser veel verdere opties geeft in het ontwerp van de montage of als een eenvoudige co-polymeer voor haakopstelling.

10 stuks per verpakking

Verkrijgbaar in de maten 2, 4, 6 en 8.

Haak Maat

6,75 3,99
U bespaart: 41%
Voorraad:
4 items

Alternatieve artikelen voor Gripz Straight Point Hooks

Laatst bekeken items