opc_loader

Menu

Eagle Wave Catfish Hooks (Gripz)

Artikelnr: PS1202 / G22

De meervalhaken van Pallatrax zijn ontworpen met behulp van het ongelooflijk populaire Eagle Wave-patroon. Verkrijgbaar in maten 1, 1/0 en 2/0, zijn deze unieke haken zowel ongelooflijk scherp als supersterk met een snijdende punt en een matte anti-glans afwerking.

Combineer deze factoren met het Gripz-proces en je krijgt een uitstekende meervalhaak die zowel extreem effectief als visvriendelijk is.

Wij geloven dat onze Gripz meervalhaken de beste haken op de markt zijn voor die vissers die op zoek zijn naar een hoogwaardige haak die zelfs de grootste meervallen kan temmen.

Na uitgebreid onderzoek, waarbij de beperkingen van zowel met weerhaak als zonder weerhaak werden onderzocht, was er duidelijk behoefte aan verbetering, wat heeft geleid tot dit radicale ontwerp dat de grenzen overschrijdt tussen wat we hadden en wat we nu hebben.

Gemaakt van hoogwaardig Japans draad, is de belangrijkste verbetering de introductie van een reeks minuscule horizontale gleuven aan de binnenkant van de speciaal ontworpen pijlpunt van de haak, waar historisch gezien de weerhaak zou hebben gezeten.

Deze gleuven zorgen ervoor dat de haak stevig in de bek van de vis blijft zitten wanneer er druk wordt uitgeoefend, doordat het vlees in de gleuven drukt, wat resulteert in een stevige haakbeet zonder wegglijden. Zodra de druk wordt verwijderd, keert de haak terug naar een formaat zonder weerhaak, waardoor deze gemakkelijk en veilig kan worden verwijderd. Eenvoudig maar zeer effectief.

Niemand kan ontkennen dat dit een serieuze en echte ontwikkeling is binnen de haaksector en een die de sport zal transformeren en echte voordelen zal bieden voor zowel vissers, vissen als viswateren. De duidelijke voordelen van GRIPZ-haken zijn gemakkelijk te waarderen wanneer je rekening houdt met het wegglijden van de haak, het verlies van vissen via weerhaakloze patronen, schade bij het verwijderen van de haak en sleeprigs door weerhaakpatronen.

5 stuks per verpakking

Haak Maat

6,95 4,99
U bespaart: 28%
Voorraad:
9 items

Alternatieve artikelen voor Eagle Wave Catfish Hooks (Gripz)

Laatst bekeken items