opc_loader

Menu

Braided Feeder Method Rig

Artikelnr: 40-9939

Haak Maat

1,99 0,99
U bespaart: 50%
Voorraad:
30 items

Set van 2 Filex Feeder Method Rig-haken voor het methodfeedervissen

Kant-en-klare feederonderlijnen voor het methodfeedervissen: De Filex Feeder Method Rig is een kant-en-klare kit gemaakt van sterk gevlochten draad en voorzien van scherpe haken, voorzien van een 7 mm wedge gemonteerd.

Geschikt voor het ophangen van dumbbells, ballen en maïs: deze vastgebonden haken zijn ideaal voor het ophangen van een verscheidenheid aan aas, waaronder dumbbells, ballen en maïs, waardoor u flexibiliteit krijgt bij de keuze van het aas en uw kansen op een succesvolle vangst vergroot.

Snelle verandering en gebruik: kant-en-klare leads bieden gemak en snelle verandering wanneer aasveranderingen nodig zijn. Hiermee kunt u direct beginnen met vissen en bespaart u kostbare tijd tijdens de vissessie.

Opties voor haaknummers: De set bevat 2 sets vastgebonden wighaken, met verschillende nummers: 8, 10 en 12. Dit geeft u de mogelijkheid om de juiste maat te kiezen die past bij uw voorkeuren en visomstandigheden.

De Filex Feeder Method Rig is de perfecte set vastgebonden haken voor het methodfeedervissen. Ze zijn geschikt voor het vissen op karper, karper, brasem en andere vissoorten.

Alternatieve artikelen voor Braided Feeder Method Rig

Laatst bekeken items