opc_loader

Menu

Boilie Needle

Artikelnr: CZ2202 / G55

De speciale naald is een onmisbaar gereedschap voor vissers wanneer er geen speciale boor beschikbaar is om boilies te maken. Zo'n naald onderscheidt zich door zijn uiterst dunne vorm, wat mogelijke beschadigingen aan de boilie tijdens het klaarmaken voor het uitwerpen in water voorkomt. Als gevolg hiervan behoudt het aas zijn textuur en breekt het niet.

Dit model wordt beschouwd als een van de meest relevante en gevraagde materialen, zonder welke geen enkele ervaren of beginnende visser op visjacht gaat.

Naast dit alles is het product voorzien van een handige plastic handgreep, gepresenteerd in een rode kleurtint. Als punt heeft de ontwerper een scherpe naald gebruikt die de boilies snel doorboort en kleine gaatjes maakt waar het haar doorheen kan worden geregen.

De naald is gemaakt van roestvrij staal. De fabrikant heeft dit materiaal gekozen vanwege de belangrijkste uitdagingen van het vissen en de omstandigheden waaronder vissers moeten werken. Dit metaal heeft een extra anticorrosieve coating en kan lange tijd worden gebruikt. Overmatige vochtigheid, stofophoping of zeewater hebben geen invloed op het uiterlijk van het model.

2,99 1,49
U bespaart: 50%
Voorraad:
1 items

Alternatieve artikelen voor Boilie Needle

Laatst bekeken items
2,99 1,49