opc_loader

Menu

Sensi Clips

Artikelnr: E93

Het gebruik van een lijnclip op het hengelblank voor je reel stelt je in staat om de optimale hoek voor beetindicatie te creëren tussen de swinger, hanger en pieper. Door de positie van een lijnclip te veranderen, kun je je beetindicatie nauwkeurig afstemmen op verschillende visomstandigheden.

Door de afstand tussen de clip en de swinger te verkleinen (door de clip verder naar voren voor de reel te plaatsen), kun je de gevoeligheid van je beetindicatie vergroten, omdat de verhoogde hoek van de clip naar de swinger de spanning vermindert. Dit is nuttig bij het vissen met slappe lijnen en heeft het effect dat de swinger relatief 'lichter' wordt.

Als alternatief, voor het vissen op lange afstand, met grotere swingers, helpt het om de lijnclip zo ver mogelijk van de achterste ring/beetmelder te positioneren (richting de reel), om de maximale mogelijke belasting op de lijn te creëren en de beetindicatie te verhogen bij het vissen met een strakkere lijn.

Eenvoudig te gebruiken: Plaats de clip eenvoudig aan de zijkant van het blank op de vereiste afstand van de reel. Plaats de O-ring in de groef aan de ene kant van de clip. Trek de O-ring rond de achterkant van het hengelblank. Plaats de O-ring in de overgebleven groef en zorg ervoor dat de ring stevig in de gleuf is geduwd.

Het ontwerp van de Sensi-Clips maakt het ook mogelijk om je swingers aan te passen zonder de lijn volledig uit de clip te trekken, omdat de lijn indien nodig door de leegte aan de binnenkant van de clip kan worden gevoerd.

Elke verpakking bevat 3 x Sensi-Clips en 3 x 25 mm uv-bestendige O-ringen.

6,99 3,99
U bespaart: 43%
Voorraad:
3 items

Alternatieve artikelen voor Sensi Clips

Laatst bekeken items
6,99 3,99