opc_loader

Menu

Chod Rig Barbed

Artikelnr: E88

Vissen met een Chod Rig is een uiterst veelzijdige methode, ideaal voor het presenteren van haakaas over een groot aantal verschillende bodems van meren en rivieren.

De Chod Rig is de afgelopen jaren enorm populair geworden, maar het kan lastig zijn om hem zo te knopen dat hij effectief werkt. Onze professionele rigmakers hebben de kunst geperfectioneerd om ervoor te zorgen dat deze kant-en-klare Chod Rigs perfect zijn.

Chod Haak - speciaal ontworpen voor gebruik met stijve en monotype onderlijnen. 15lb Tripwire - het zeer geprezen stijve onderlijnmateriaal gedraagt zich als een lange gebogen starre verlenging van de haakschacht, wat ervoor zorgt dat de haak draait en effectief aangrijpt. Anti-Glare Flexi Ring-wartel is een kleine maat 12 en georiënteerd op de juiste manier zodat de montage vrij kan lopen op de leader en recht blijft zitten. Het is belangrijk om aas te gebruiken dat drijvend genoeg is om de onderlijn boven de flexi ring-wartel te houden, en wanneer leadcore niet wordt gebruikt, eenvoudig in balans te brengen met Critical Mass loodpasta. In het Verenigd Koninkrijk gebonden om de hoogste normen te garanderen. Altijd betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken, onze kant-en-klare montages zijn de handige manier om ultieme presentatie te waarborgen. Onze rigmakers zijn echte vissers die trots zijn op hun werk, veel aandacht besteden aan detail en de tijd en moeite nemen zodat jij dat niet hoeft te doen.

Verkrijgbaar in maten 4, 5, 6 & 8 met weerhaken en 4, 5 & 6 zonder weerhaken.

Haak Maat

3,98 2,49
U bespaart: 37%
Voorraad:
1 items

Alternatieve artikelen voor Chod Rig Barbed

Laatst bekeken items
3,98 2,49